Beoordelingen van Tel Aviv Utrecht

Recente recensies

5.0
Yasmine
27 februari 2022

Heerlijk eten! Echt een aanrader. Bezorging was te laat maar verontschuldigde zich dus dat was niet zo erg.

Rogier Bosman
21 februari 2022

Hallo, We vinden jullie eten erg lekker en willen graag veel vaker bij jullie bestellen. Complimenten voor de heerlijke smaken. Helaas kwam het eten nu voor de tweede keer achter elkaar koud aan. Is daar wat aan te doen? Groetjes, Rogier en Jessie

Judit
15 februari 2022

Echt heel goed eten, zeker weer bestellen!

Johan
14 februari 2022

Heerlijk eten, bezorging was sneller dan in de mail stond. Pita wel beetje slap, wellicht apart serveren?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emmelie
13 februari 2022

Heerlijk gegeten. De bestelling was tien minuutjes later, maar we werden netjes gebeld om ons hierover te informeren. We gaan zeker nog een keer bestellen!

Anne
3 februari 2022

De smaak van de laffaā€™s is heerlijk! Helaas kwam alles koud (niet eens lauw maar echt koud) aan, na ongeveer een uur en 20 minuten. We vonden de makreel niet zo geweldig (taai) en de salade wel lekker maar niet bijzonder. Misten iets van feta. De sabich hadden we de vorige keer, die was ook lekker.

Marieke van de Kraats
1 februari 2022

Een aantal weken hebben wij een bestelling gedaan die helaas niet goed is gegaan. Wij hebben toen vervolgens in overleg met Floor ons geld terug gekregen omdat het eten koud / lauw was. Omdat we het toch een 2e kans wilde geven afgelopen zondag wederom besteld. Op de site aangegeven voor bezorgen, 18:15. Vervolgens kwam in de bevestigingsmail dat het bezorgd ging worden om 18:45. Dat allemaal nog prima. Om 18:19 een mail dat het eten onderweg was. Helaas om 18:35 nog geen eten. Gebeld naar Tel Aviv en er werd aangegeven dat het een foutje was van 18:19 en dat het net 5 minuten geleden was vertrokken. dit was exact dezelfde wijze als dat het de vorige keer ook was gegaan. Er werd verzekerd dat het eten echt nog warm moest zijn. Vervolgens kwam om 18:45 de bezorger van Tel Aviv zelf die aangaf dat wij het 3e adres waren, dat hij eerst 2 andere adressen moest afleveren.... En wederom hadden wij weer lauw eten. Het is echt zonde want de smaak is super goed maar de bezorging gaat niet goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emmy
30 januari 2022
Iris
25 januari 2022

Om iets te vieren had ik Tel Aviv besteld voor mij en mijn vriend. Ik kon van te voren de bestelling al plaatsen en ze waren mooi op tijd! Ze belde zelfs dat ze precies 17 uur niet redden maar waren er binnen de kortste keren, wat in ontzettend netjes vond. We hadden de vegetarische box en we hebben heel erg genoten! Veel smaken en variatie. Echt een avondje uit eten in eigen huis. Heel tevreden!

Sandy
24 januari 2022

Heel snel bezorg en altijd heerlijk eten van top kwaliteit!

Chantal Lensink
24 januari 2022

Super lekker allemaal!!

Yvonne
23 januari 2022

Erg lekker!

Bethany
22 januari 2022

Heel erg lekker

Diede
20 januari 2022

Super lekker en gevarieerd eten. Het werd bezorgd door Charlotte die vrolijk alle tasjes gaf. Het eten was nog warm en we hebben ervan genoten!

Anouk van der Straten
19 januari 2022

Heerlijk eten in royale porties, voor herhaling vatbaar!

Sanne
18 januari 2022
Ester
18 januari 2022

We hebben heerlijk gegeten van allerlei verschillende gerechtjes met als absolute favoriet de gefrituurde bloemkool! Heerlijk!

Karin
18 januari 2022

Smakelijk eten! Goede kwaliteit. Goede porties. Weer eens wat anders in het aanbod in Utrecht.

Emmy
16 januari 2022
AC
15 januari 2022
F
15 januari 2022
Marjolein
15 januari 2022

Bovengemiddeld goeie take away, echt heel lekker

Joop Claassen
15 januari 2022

Top

Noordermeer
14 januari 2022

Eten was lekker en op de afgesproken tijd netjes bezorgd. Ik vond het wel erg duur 69 euro voor wat je kreeg. De laffa gemarineerde kip was top! Jammer van de Jodenhaas van 15 euro dat vlees is door de bezorging al helemaal doorgegaard en daardoor de prijs niet waard. Al met al prima gegeten.

Annette
11 januari 2022

Eten was super. Zag er bij aankomst precies zo uit als toen het met zorg in de bakjes was gelegd. En heel lekker: vers, goeie smaken en gezond. Bezorging mooi op tijd en vriendelijk.

Reactie van Tel Aviv

Wow wat fijn om te horen!! Bedankt voor de vriendelijke woorden en tot snel.

Laura
9 januari 2022

Heerlijk gegeten. Niet duidelijk voor hoeveel personen de boxen zijn of hoeveel kleine gerechtjes je nodig hebt per persoon maar we hebben de vega box, geroosterde aubergine, laffa met falafel en losse pita en laffa besteld voor 3 personen en dat was perfect.

Reactie van Tel Aviv

Bedankt voor de vriendelijke woorden. We hebben bij de boxen nu genoteerd voor hoeveel personen het is. Bedankt voor de feedback.