Beoordelingen van TelAviv Utrecht

Recente recensies van TelAviv Utrecht

5 sterren na 54 reviews

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en meer dan genoeg voor 2 personen!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer dat we hebben besteld. Beide keren op tijd en warm bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Jaffa box was heerlijk! De aubergine, hummus, bietencarpaccio en shakshuka zijn heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Goede prijs / kwaliteit verhouding. De box voor met z’n tweeën is ook echt meer dan genoeg.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardige bezorger en top eten!

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt genoten van deze heerlijke feest maaltijd! Props voor de kok!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, verrassende smaken, ik vond vooral de aubergine echt verrassend lekker en mij man was verrukt van de super malse “jodenhaas”. Gegrilde avocado, de salade: wij hebben genoten!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke mezze. Zou hier sowieso nogmaals bestellen. Goede portionering en de smaak is top!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Goede bezorger! Eten was nog goed op temperatuur! Heerlijke en verschillende gerechten! Smaakte allemaal super! Ga het mensen absoluut aanraden en er zelf ook nog eens bestellen! Groetjes

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toptent! Het eten is heerlijk en zelfs (zelden voorkomende) foutjes worden fantastisch opgelost! Dank voor de heerlijke maaltijd.

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het heerlijk alles de jodenhaas en dan de verrukkelijke grapefruit watermeloen en geitenkaas salades en het was helemaal af met het rode fruit en pancakes... Alles in de mooie ronde duurzame bakjes... Gewoon samen thuis heerlijk gedineerd en aanrader de film Tel Aviv on fire gekeken. Mooi zo een doordeweekse dinsdag. Chapeau aan de koks ....

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super vriendelijk personeel en heerlijk eten!!!

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben het vegetarische menu voor 2 besteld. Dit was verrukkelijk. We werden enkel verrast doordat er een lekkere salade bij zat ipv de gemarmerde eitjes.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker en op tijd. Bedankt voor deze leuke en gevarieerde box. Persoonlijk vond ik de gerechten met ei het minste, maar dat kan persoonlijk zijn.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig smakelijke gerechten bij de mezze menu's Jaffa (vegetarian) en Neve Tzedek (hungry grillers). Mooie diversiteit en verse producten. Zeker een aanrader.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker! Gaan we zeker nog een keer bestellen!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het eten lekker maar omdat 4 van de 6 gerechtjes stukjes paprika bevatte, kon mijn man deze niet eten. We hebben de menukaart nog nagekeken maar paprika werd nergens als ingrediënt genoemd bij de gerechtjes die wij besteld hadden.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

This was my first introduction to Israeli food, and I was not disappointed. Absolutely delicious, and a good breath of fresh air in the Utrecht catering service. The staff are extremely friendly and professional as well. I had an issue with delivery, completely unrelated to the restaurant itself, it was a third party problem, and the restaurant were extremely patient and ultimately made it up to me.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een toptent. Ik had per ongeluk veel te vroeg besteld, maar eten was ook (deels) opgewarmd een paar uur oater heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar!!

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De verjaardag van mijn vrouw gevierd, met heerlijk eten van TLV ! Lekkere desserts erbij gekregen, was oprecht een feest!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vers,snel👍

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Erg smakelijk en ruim voldoende voor twee personen. Aanrader!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zalig maar te weinig in verhouding met de kosten.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en ziet er mooi uit!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Zeer smaakvolle gerechten, en veel groenten. Een absolute aanrader!

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goed verpakt, aanrader!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was echt top! Veel heerlijke smaken, goede porties en een super prijs/kwaliteit! JAFFA box met vegetarische mezzes is een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! Echt een aanrader. Veel verschillende gerechten in de dinner boxen. Super vriendelijk personeel. Een keer wat anders. Alleen de toetjes waren niet echt ons ding

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was bijzonder lekker. Originele smaken, veel groente en echt een feestje! Aanrader!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom lekker eten! Hoe doen ze dat toch voor dit geld?

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten! Een keer wat anders dan de standaard gerechten. Ook nog eens een leuke bezorgster. Zeker een aanrader!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Succes allemaal!

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten. Goede smaken, afwisselend. Alleen de hummus was nogal flauw van smaak. Bezorger heel vriendelijk. Alleen 20 minuten later dan volgens afspraak

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, hebben gekozen voor de FLORENTIN – The meat lovers and creative box. Smaken waren divers en de opmaak in bakjes zag er super uit, jammer dat je hier geen foto`s kan toevoegen. Was ook meer dan voldoende voor 2 personen. Echt een aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, nieuwe smaken!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wauw, super lekker! Box is ruim voldoende en zoveel keuze uit hapjes. Leuk dat er ook een toetje bij zit! Om je vingers bij af te likken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten, goede porties en snel!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, goede smaken

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden " JAFFA- the vegetarian classics. Heerlijke en gevarieerde vegetarische hapjes. Alles heel goed op smaak met bijgevoegde kruiden en dressing. Erg mooi en handig bezorgd in ronde bakjes. Meer dan voldoende voor twee personen. Gaan we zeker vaker doen! Past goed bij de lentezon en is vast erg lekker in de maanden die gaan komen.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere en verassende smaken! Aanrader🙌🏼

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Wisten niet goed wat we konden verwachten, maar blij verrast. Verbeterpuntje: pita broodjes volgende keer apart serveren zodat ze niet zompig worden.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede prijs kwaliteit verhouding!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke variatie met echt top eten! Dank

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten! En altijd op tijd.