Beoordelingen van TelAviv Utrecht

Recente recensies van TelAviv Utrecht

5 sterren na 79 reviews

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!! Afwisselend, ontzettend smaakvol, was echt genieten. Absolute aanrader!

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heel erg lekker! De bezorging was vertraagd, maar dit is goed opgelost met een heerlijk toetje en een kortingsbon voor de volgende bestelling (die zeker gaat komen). Heel klantvriendelijk.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede service!

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerder ervaringen waren steeds goed, gisteren was het eten bijna koud en niet compleet. Dat laatste Is overigens vlot opgelost en was wél warm.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker ! Kende de Israëlische streetfood niet zo goed maar dit doen we vaker. Vegatariscj normaal niet eerste keus; maar op deze manier heel smaakvol. Waren twee gerechtjes die per ongeluk ontbraken maar werd ook keurig opgelost door restaurant.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt voor het heerlijke eten! We hebben genoten van de Vis en Vega Box. Absolute aanrader!

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd perfect

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had per ongeluk iets dubbel besteld, maar werd telefonisch heel goed afgehandeld. Goede service! Eten was ook ontzettend lekker, hummus was perfect! We gaan hier zeker vaker bestellen.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals altijd weer heerlijk!

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk we hadden de box voor vleeseters. De jodenhaas, kip en gegrilde groenten, salade en toetje waren met zorg en veel smaak klaar gemaakt. De laffas en metzes op orde met een verrukkelijke dip. Zeer de moeite waard en voor herhaling vatbaar.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Goede variatie aan verschillende gerechten en het ziet er prachtig uit!

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker eten en de box bevatte een goede hoeveelheid voor 2 personen. Bezorging was op de minuut nauwkeurig. Wij komen zeker nog eens terug. :)

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Echt het Tel-Aviv gevoel onder De Dom. Goede hoeveelheden, lekkere verassende smaken en mooie gerechten. Zeer correcte en vriendelijke bezorging. Wij gaan hier zeker nog eens bestellen!

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! De bietencarpaccio was wat gewoontjes maar de rest (kip, lamstajine, humus en watermeloensalade) waren heel smaakvol.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt een fantastische maaltijd/hoeveelheid! Erg genoten!

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijk nieuw en gevarieerd.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en divers!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch heerlijk, niks aan toe te voegen

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een smaakexplosie! Super lekkere (voor ons tot heden nog onbekende) keuken! Vriendelijke, vlotte en nette levering en een hele redelijke prijs voor deze heerlijke gerechten (vegetarisch menu). Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaker besteld maar dit keer helaas lange bezorgtijd en eten was koud

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat maakt Tel Aviv uniek? De kwaliteit van het eten en hun dienstverlening. Even bellen als het iets later wordt bijvoorbeeld.

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik zou dit zeker nog een keer bestellen. Het eten was echt super lekker. Alles was vers en zag er mooi uit. Aanrader!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tantoe lekker gek

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en meer dan genoeg voor 2 personen!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer dat we hebben besteld. Beide keren op tijd en warm bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Jaffa box was heerlijk! De aubergine, hummus, bietencarpaccio en shakshuka zijn heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Goede prijs / kwaliteit verhouding. De box voor met z’n tweeën is ook echt meer dan genoeg.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardige bezorger en top eten!

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt genoten van deze heerlijke feest maaltijd! Props voor de kok!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, verrassende smaken, ik vond vooral de aubergine echt verrassend lekker en mij man was verrukt van de super malse “jodenhaas”. Gegrilde avocado, de salade: wij hebben genoten!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke mezze. Zou hier sowieso nogmaals bestellen. Goede portionering en de smaak is top!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Goede bezorger! Eten was nog goed op temperatuur! Heerlijke en verschillende gerechten! Smaakte allemaal super! Ga het mensen absoluut aanraden en er zelf ook nog eens bestellen! Groetjes

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toptent! Het eten is heerlijk en zelfs (zelden voorkomende) foutjes worden fantastisch opgelost! Dank voor de heerlijke maaltijd.

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het heerlijk alles de jodenhaas en dan de verrukkelijke grapefruit watermeloen en geitenkaas salades en het was helemaal af met het rode fruit en pancakes... Alles in de mooie ronde duurzame bakjes... Gewoon samen thuis heerlijk gedineerd en aanrader de film Tel Aviv on fire gekeken. Mooi zo een doordeweekse dinsdag. Chapeau aan de koks ....

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super vriendelijk personeel en heerlijk eten!!!

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben het vegetarische menu voor 2 besteld. Dit was verrukkelijk. We werden enkel verrast doordat er een lekkere salade bij zat ipv de gemarmerde eitjes.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker en op tijd. Bedankt voor deze leuke en gevarieerde box. Persoonlijk vond ik de gerechten met ei het minste, maar dat kan persoonlijk zijn.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig smakelijke gerechten bij de mezze menu's Jaffa (vegetarian) en Neve Tzedek (hungry grillers). Mooie diversiteit en verse producten. Zeker een aanrader.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker! Gaan we zeker nog een keer bestellen!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het eten lekker maar omdat 4 van de 6 gerechtjes stukjes paprika bevatte, kon mijn man deze niet eten. We hebben de menukaart nog nagekeken maar paprika werd nergens als ingrediënt genoemd bij de gerechtjes die wij besteld hadden.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

This was my first introduction to Israeli food, and I was not disappointed. Absolutely delicious, and a good breath of fresh air in the Utrecht catering service. The staff are extremely friendly and professional as well. I had an issue with delivery, completely unrelated to the restaurant itself, it was a third party problem, and the restaurant were extremely patient and ultimately made it up to me.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een toptent. Ik had per ongeluk veel te vroeg besteld, maar eten was ook (deels) opgewarmd een paar uur oater heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar!!

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De verjaardag van mijn vrouw gevierd, met heerlijk eten van TLV ! Lekkere desserts erbij gekregen, was oprecht een feest!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vers,snel👍

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Erg smakelijk en ruim voldoende voor twee personen. Aanrader!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zalig maar te weinig in verhouding met de kosten.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en ziet er mooi uit!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Zeer smaakvolle gerechten, en veel groenten. Een absolute aanrader!

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goed verpakt, aanrader!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was echt top! Veel heerlijke smaken, goede porties en een super prijs/kwaliteit! JAFFA box met vegetarische mezzes is een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! Echt een aanrader. Veel verschillende gerechten in de dinner boxen. Super vriendelijk personeel. Een keer wat anders. Alleen de toetjes waren niet echt ons ding

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was bijzonder lekker. Originele smaken, veel groente en echt een feestje! Aanrader!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom lekker eten! Hoe doen ze dat toch voor dit geld?

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten! Een keer wat anders dan de standaard gerechten. Ook nog eens een leuke bezorgster. Zeker een aanrader!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Succes allemaal!

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten. Goede smaken, afwisselend. Alleen de hummus was nogal flauw van smaak. Bezorger heel vriendelijk. Alleen 20 minuten later dan volgens afspraak

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, hebben gekozen voor de FLORENTIN – The meat lovers and creative box. Smaken waren divers en de opmaak in bakjes zag er super uit, jammer dat je hier geen foto`s kan toevoegen. Was ook meer dan voldoende voor 2 personen. Echt een aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, nieuwe smaken!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wauw, super lekker! Box is ruim voldoende en zoveel keuze uit hapjes. Leuk dat er ook een toetje bij zit! Om je vingers bij af te likken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten, goede porties en snel!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, goede smaken

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden " JAFFA- the vegetarian classics. Heerlijke en gevarieerde vegetarische hapjes. Alles heel goed op smaak met bijgevoegde kruiden en dressing. Erg mooi en handig bezorgd in ronde bakjes. Meer dan voldoende voor twee personen. Gaan we zeker vaker doen! Past goed bij de lentezon en is vast erg lekker in de maanden die gaan komen.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere en verassende smaken! Aanrader🙌🏼

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Wisten niet goed wat we konden verwachten, maar blij verrast. Verbeterpuntje: pita broodjes volgende keer apart serveren zodat ze niet zompig worden.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede prijs kwaliteit verhouding!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke variatie met echt top eten! Dank

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten! En altijd op tijd.